HTML

DIEGO SC tenisz

Az Diego SC tenisz szakosztályának blogja. Eredmények, riportok, események az egyesület életéből.

Linkblog

Friss topikok

Felnőtt Fedettpályás OB 2013 - esélyek a negyeddöntők előtt

2013.01.25. 10:57 blazerody

Diego_SC_logo.jpg.png

Óriási áttörés az idei téli OB az egyesület életében, hiszen olyan nevek igazoltak a DIEGO SC-be, akikkel az ország legerősebb tenisz klubjai közé léptünk. A férfi főtáblán hatalmas volt a részvételi súlyunk, ugyanis egyik egyesületből sem kerültek fel a 32 közé 6 versenyzővel. A nőknél is 4 játékosunk indult a főtábláról! Ami ennél is nagyszerűbb tény az az, hogy még a pénteki negyeddöntős meccsek előtt is 4 Diego-s - Bukta Ági, Csonka Gábor, Balla Péter és Madarász Gergő - vár a porondra lépésre. Ráadásul Bukta és Csonka is esélyesként dobhatja fel a labdát és Balla és Madarász (megismételve a tavalyi Budapest Bajnokság szoros döntőjét) egymás ellen játszik, így már biztosan van narancs-fekete az elődöntőkben is.

női főtáblásaink: Bukta Ágnes (7.), Halász Klaudia (20.), Barta Daniella (24.), Kelemen Andrea (40.)

férfi főtáblásaink: Madarász Gergely (9.), Balla Péter (11.), Tóth Csongor (26.), Helmes Péter (33.), Csonka Gábor (40.), Sári Botond (76.)

Az OB-t idén is a népligeti Építők csarnokban rendezik. A játékrend követhető az MTSZ honlapjáról. Reméljük a szombati, vasárnapi mérkőzéseken is drukkolhatunk a lányoknak, fiúknak. Gyertek szurkolni minél többen!

Szólj hozzá!

Címkék: bukta sári kelemen barta halász balla madarász csonka tóthcs

A bejegyzés trackback címe:

https://ftctenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr35042735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása