HTML

DIEGO SC tenisz

Az Diego SC tenisz szakosztályának blogja. Eredmények, riportok, események az egyesület életéből.

Linkblog

Friss topikok

Szenzációs igazolások - újabb két Magyar Bajnok a zöld-fehér lobogó alatt!

2012.01.30. 12:12 blazerody

Kisgyörgy Gergő, Pákai Norbert, Bozsik Attila, Szentes Réka, Madarász Gergő, . Illusztris társaság. Egyesületünk tagjai és mind elmondhatják magukról, hogy felnőttként vagy utánpótlás versenyzőként - egyéniben vagy párosban - megszerezték a Magyar Bajnoki címet. Az FTC-Diego egyesületben a múlt héttől két újabb Magyar Bajnokot köszönthetünk.

A 19 éves Balla Péter és nagy korosztályos riválisa Barta Balázs Ödön is büszkélkedhet az egyéni utánpótlás bajnoki arannyal. Éveken keresztül rivalizáltak egymással, nagy csatákat vívtak, nagy tornákon általában az elődöntőkben, döntőkben. Most mindkettőjük januártól már FTC színekben versenyez. (Aki egy kis stílus-tanulmányra vágyik tőlük, azoknak javasoljuk nézze meg az MTSZ oldalán található videokat róluk az alábbi linkeken!)

http://www.mtsztenisz.hu/mtsz_licensz_premium/videok_alaputesekrol/?article_hid=6108

http://www.mtsztenisz.hu/mtsz_licensz_premium/videok_alaputesekrol/?article_hid=6109

Óriási erősítés ez egyesületünknek. Formálódik egy igazán komoly, fiatal felnőtt csapat, akik nemsokára akár már a Szuperligában is villanthatnak valamit! Egyelőre drukkoljunk, szorítsunk értük leghamarabb a Fedettpályás Országos Felnőtt Bajnokságon február elején, ahol így most már 3 férfi indulónk lehet, hiszen a tunéziai ITF versenyek helyett Madarász Gergő is a magyar bajnokság főtábláját vette célba!

Szólj hozzá!

Címkék: bozsik szentes balla madarász kisgyörgy pákai barta ödi

A bejegyzés trackback címe:

https://ftctenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr683976632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása