HTML

DIEGO SC tenisz

Az Diego SC tenisz szakosztályának blogja. Eredmények, riportok, események az egyesület életéből.

Linkblog

Friss topikok

Felnőtt Fedettpályás Magyar Bajnokság 2012 - hétfőn már nélkülünk

2012.02.05. 22:41 blazerody

Sajnos késő estére elvérzett mindenki a hideg februári vasárnapon fiaink közül.

Elsőnek Balla Peti búcsúzott Both József ellenében egy nagyon szoros 7/6 6/3-mal. Péter mentségére szóljon, hogy a megújhodó Both remek játékkal és nagy kedvvel játszott és játszik az egész OB-n. Ezt bizonyította avval is, hogy a délután folyamán az első kiemelt Filipenkó Viktort is búcsúztatta és a döntőbe jutott. Balla ezzel a remek negyeddöntővel 150 pontot szerzett és nagy valószínűséggel még feljebb tud lépni a ranglistán, hiszen pont-riválisai (Enyedi, Tili, Gödry Botond) közül egyik sem tudta ezt elérni.

 

 

 

 

Barta Ödi ugyan mindössze egy adogatójátékát vesztette el, de ez a kis hiba éppen elég volt a hibátlanul játszó Szatmáry Adrián ellen, így az eredmény 7/6 6/3 lett Szatmárynak. A legjobb nyolc között végzett Bartát természetesen a jövő hónapban jó 20 hellyel magasabban kell majd keresnünk az erőlistán, így már házon belül is erős harc van alakulóban a szuperliga 2-3. pályájáért Madarász, Tóth Gábor, Barta és Bozsik között.

A párosok között Balla Peti az MTK-s Kovács Márkkal alkotott csapatot és óriási csatában minimális különbséggel 7/6(7) 3/6 10/8 arányban vesztettek a Máthé-Szatmáry kettős ellen.

 

 

 

Volt azonban egy párosunk a négy között és titkon reméltünk is tőlük valami meglepetést. A két Geri - Kisgyörgy és Madarász - a Gödry-Borsos duót kapta az elődöntőben, akik magabiztosan és nagy kedvvel álltak a játékhoz, hiszen Gödry Levente nem sokkal a páros meccse előtt harcolta ki az egyéni döntőbe jutást és Borsos is nagyon jól szerepelt egyéniben. A papírforma is az ellenfél győzelmét ígérte, de ennek ellenére szoros volt a meccs és igen jó színvonalú. Sajnos az első szettben Gödryék elég hamar tudtak brékelni, amit Geriék, bár volt két lehetőségük, nem tudtak visszavenni. A második szettben is egy break döntött, meg talán egy kicsit a szerencse, hiszen az ominózus adogató játékban két furcsa "ritörnnel" és egy bírói tévedés miatt újrajátszott labdával vesztették el Kisgyörgyék a szervájukat.

Mindent összevetve az egyesület eddigi legeredményesebb Felnőtt Magyar Bajnokságán vagyunk túl, hiszen minden indulónk túlélte az első kanyart. Már ez is nagy szó, és nagyobb múltú, patinásabb egyesületek is megirigyelhetnék, hiszen például a 7 MTK-s férfi főtáblás közül ez senkinek sem sikerült. A férfiaknál a 8 között még a mezőny negyedét FTC versenyző tette ki és párosban bronzot nyertünk. Várjuk a folytatást a nyári Országos Bajnokságon! Mindenkinek gratulálunk, csak így tovább!

Szólj hozzá!

Címkék: balla madarász kisgyörgy barta ödi

A bejegyzés trackback címe:

https://ftctenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr304069638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása