HTML

DIEGO SC tenisz

Az Diego SC tenisz szakosztályának blogja. Eredmények, riportok, események az egyesület életéből.

Linkblog

Friss topikok

Vezetőedzőnk 47. heti beszámolója

2011.11.26. 08:50 blazerody

Alábbiakban olvashatjátok Kisgyörgy Geri 47. heti beszámolóját.

 

Ezen a héten is túlesett a csapat. Akadtak sérültjeink és betegeink is, de azért pénteken már mindenki a fedélzeten volt!
Sérültjeink szépen lassan visszatértek. Dana derék fájdalma szépen javul és csütörtökön elkezdhetett újra játszani, de gyógytornára kell járnia. Végh Marci kezében gyulladás van, azonban szerencsére pénteken már nem fájt edzés közben, ami nagyon jó, mert egész héten ezzel szenvedett. Zeze háta rakoncátlankodott a hét közepén, de az is jobb lett péntekre. Lakatos Dani megfázása is szerdára rendbe jött, és tudott edzeni, bár a kondi edzéseket még kihagyta. Lalo kedden kosármeccsen vett részt és nyert az iskola csapatával! A többiek szépen rendben ledolgozták az adagjukat a héten. Madarász Geri is kezd egyre többet teniszezni az alapozás 3. hetében és vele kapcsolatban szenzációs hír, hogy meghívót kapott a téli Davis kupa csapat edzésekre!!!
Köszönöm az edzőknek a munkájukat ezen a héten is!
Sok sikert mindenkinek, aki a hétvégén versenyen vesz részt!
Hajrá Fradi!Go-go-go Diego!

Kisgyörgy Geri

 

Szólj hozzá!

Címkék: végh barta lakatos madarász fenyősi berzy kisgyörgy

A bejegyzés trackback címe:

https://ftctenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr223412577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása