HTML

DIEGO SC tenisz

Az Diego SC tenisz szakosztályának blogja. Eredmények, riportok, események az egyesület életéből.

Linkblog

Friss topikok

15. heti verseny eredmények - Dobák ismét nyert, a lányok bronzokat szállítottak

2012.04.17. 08:27 blazerody

Dobák Bálint remeklését hozta a hétvége a balatonboglári Head Kupa első állomásán. Mellette Grams Anna is érmeket szerzett. Sajnos a hazai rendezésű FTC Kupán nem sok babér termett versenyzőinknek.

Dobák Bálint F10-es és F12-es korosztályban is elindult a balatoni Head Kupán. Ahogy az most már szinte szokásos, saját korcsoportjában senki sem tudta megállítani és a csoportmérkőzéseken 3 sima győzelemmel és mindössze 3 gém veszteséggel jutott a döntőbe, ahol viszont már csak szoros meccsen tudott nyerni Dulganov Richárd ellen. Az F12-es táblán is folytatta a Dulganov család szomorítását, hiszen az idősebb testvért Alex-et is kiejtette a versenyből. Aztán következett két fontos meccs, ahol Bálint megvillogtatta igazi erejét és egy TOP 20-as, majd egy TOP 30-as játékos ellen 4 bónuszpontot szerezve került a döntőbe (17.Simon M. 6/2 6/1 és 23.Cseresznyés M. 6/2 6/3) Ott újabb bónuszos fogadta, az a Horgos Zoltán, aki az F14-es mezőnyben is simán jutott a nyolcba és az ottani első kiemelttől is csak döntő szettben kapott ki. Bálint vele is egy szoros 6/3 6/3-at játszott, de kikapott, és az F10-es aranya mellé begyűjtött egy ezüstöt is. Értékes javító pontokat szerezve biztosan feljebb lép a ranglistán. Evvel a formával valószínűleg megnyerte volna a budapesti FTC kupát, ahol még több pontot szerezhetett volna, de ne legyünk telhetetlenek. Bálint még sok sikert fog szerezni egyesületünknek. Gratulálunk!

A lányoknál a Balatonon Grams Anna is két szép győzelemmel az L12 és az L14 mezőnyében is elődöntőbe került, de azokat a mérkőzéseket betegség miatt nem tudta lejátszani, így maradt mindkét táblán a bronzérem. A budapesti Fortuna versenyen Kakuk Csenge L14-ben, míg Fodor Csilla L12-ben hozott egy-egy bronzérmet az fradinak.

Sajnos a hazai rendezésű FTC kupán nem voltunk ilyen sikeresek. Sok indulónk volt a gyerek, a serdülő és a felnőtt mezőnyben (összesen 12) egyéniben és párosban, de említésre méltó eredményt senki sem tudott kiharcolni. Apró vigasz, hogy a felnőtt táblán Dohányos Zoli és Szebeni Dani is pontot tudott szerezni, így felkerültek a felnőtt magyar ranglistára.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ftctenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr914456096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása