HTML

DIEGO SC tenisz

Az Diego SC tenisz szakosztályának blogja. Eredmények, riportok, események az egyesület életéből.

Linkblog

Friss topikok

Tavaszi tízek bajnokság - Biztató kezdet, Szabadhegy akár meg is nyerheti

2012.04.13. 15:06 blazerody

Szabadhegy Dani jól kezdett csütörtökön, így élve maradtak reményei az aranyéremre. Ehhez már csak Piros Zsombornak kell drukkolnunk.

A 4 táblával (L12, F12, L14, F14) induló tavaszi tízek bajnokság a serdülő és gyermek korosztály egyik legnagyobb erőpróbája. Az egyetlen olyan kiemelt verseny az évben, ahol körmérkőzéses rendszerben dől el a végső sorrend. Nagyszerű erőpróba ez az utánpótlásnak, hiszen 4 nap alatt mindenkinek 9 mérkőzést kell vívnia és ráadásul garantáltan a legjobb ellenfelekkel, biztos bónuszpontokért, hiszen a versenyre csak a legjobb 10 nevezését fogadják el. Egyesületünkből Yeti az egyetlen, aki felfért a mezőnybe az F14-esek közé. Az első napon rögtön a legnehezebb mérkőzéseket kellet megvívnia. A legerősebben rangsorolt résztvevőnek Piros Zsombornak visszavágott az OB-n elszenvedett vereségért és 7/5 6/3-ra győztesen hagyta el a pályát. A második legerősebb ellenfél viszont kifogott rajta, akárcsak a DIEGO kupán egy hónappal ezelőtt, és Füle Mátyás megverte Danit 6/4 6/4-re. A folytatásban Marozsán még gondot okozhat, de ha Yeti hozza a papírformát, és Piros legyőzi Fülét, akkor egy aranyérem is kisülhet ebből a bajnokságból. Hajrá Dani!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ftctenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr254409558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása