HTML

DIEGO SC tenisz

Az Diego SC tenisz szakosztályának blogja. Eredmények, riportok, események az egyesület életéből.

Linkblog

Friss topikok

Beindultak a legkisebbek is - Csaba Áron arannyal felérő bronzérme

2012.04.05. 00:26 blazerody

Örömteli hír, hogy az egészen pici fradista tehetségek is bontogatják szárnyaikat egyesületünk színeiben. Az egyre népszerűbb és 2010 óta idehaza is sikerrel meghonosított Play and Stay programmal az egészen kicsi gyerekeket is be tudják kapcsolni a versenyeztetési vérkeringésbe és fokozatosan tudják őket előkészíteni a későbbi kemény évekre.

Az FTC híveinek a múlt héten, friss igazolásunk, Csaba Áron szerzett kellemes pillanatokat. Áron a Postás tenisz telepen rendezett piros pályás versenyen indult a 2005-ben születettek mezőnyében, és a playandstay versenyeken megszokott körmérkőzéses formában próbált győzelmeket elérni. Ez olyannyira sikerült is neki, hogy 4 mérkőzését is diadallal fejezhette be, még a későbbi aranyérmes Halmos Kornélt is sikerült egy igazán szép labdamenetek hozó meccsen, magabiztosan 15/4-re megvernie. A végső számolgatáskor Áron 4 győzelme a bronzéremhez volt elég.

Ilyen életkorban a tehetség rengeteget számít, de szerencsére Áron korát meghazudtoló érettséggel áll a munkához és ez talán még fontosabb. Reméljük nemsokára az ő nevétől is hangos lesz az FTC tenisz-élet. Gratulálunk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ftctenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr34364524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása