HTML

DIEGO SC tenisz

Az Diego SC tenisz szakosztályának blogja. Eredmények, riportok, események az egyesület életéből.

Linkblog

Friss topikok

Egyesületünk edzői nyerték az évadzáró beachtennis versenyt

2011.11.14. 12:07 blazerody

BOZSIK/KAIBINGER-SIKER AZ ÉVADZÁRÓ VERSENYEN

2011-09-19 11:49:12
A két elsőosztályú teniszező győzelemmel debütált a beachtennis pályán.
Míg a kontinens legjobbjai (köztük a többszörös Grand Slam győztes Likhovtseva is) a bulgáriai Európa-bajnokságon vettek részt, addig a magyar beachtennis játékosok a gödi Sportteraszon léptek pályára az évadzáró versenyen.
A hazai teniszélet több tagja is kipróbálta, sőt rendszeresen űzi a strandteniszt, köztük a korábbi Fed Kupa játékos Györke Kata, vagy az I. osztályú teniszező Szépvölgyi Tamás, akik közül utóbbi már kétszeres magyar bajnoka a sportágnak, most hétvégén pedig újabb teniszjátékosok próbálták ki a sportot.
A Szuperligában is szereplő Kaibinger Máté (28. a magyar ranglistán) és Bozsik Attila is pályára lépett a vasárnapi versenyen, a debütálás pedig olyan jól sikerült, hogy a duó rögtön meg is nyerte a versenyt.
 
A fiúk a csoportküzdelmek során egyből legyőzték az eddig egyeduralkodónak számító Szépvölgyi Tamás/Katona Péter duót és a Schmidt Péter/Földes Ádám kettős ellen is sikert arattak, majd a rájátszásban sem bizonytalanodtak el, a Kovács Zsuzsa/Kovács Anikó kettőst rövidítésben verték, a Bor Péter/Contantinos Polyviou duót pedig 6-2-re győzték le, így első beachtennis versenyükön megszerezték az aranyérmet, az ezüstöt a magyar/cipusi duó kapta, míg a lányok bronzérmesek lettek.
 
Végeredmény:
1: Bozsik Attila/Kaibinger Máté
2: Bor Péter/Consantinos Polyviou
3: Kovács Anikó/Kovács Zsuzsa
4: Katona Péter/Szépvölgyi Tamás
5: Lázár István/Kovács Domonkos
6: Döklen Balázs/Pintér Gergely
7: Schmidt Péter/Földes Ádám
8: Hegybíró Dániel/Molnár Árpád
9: Tóth Attila/Tóth Bence
 

forrás: www.mtsztenisz.hu

Szólj hozzá!

Címkék: bozsik edzőink kaibinger beachtennis

A bejegyzés trackback címe:

https://ftctenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr243378679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása