HTML

DIEGO SC tenisz

Az Diego SC tenisz szakosztályának blogja. Eredmények, riportok, események az egyesület életéből.

Linkblog

Friss topikok

OB II férfi csapatbajnokság rájátszás - újabb győzelem!

2012.09.10. 01:02 blazerody

Hatalmas, kiélezett csatában vasárnap is nyert férfi OBII-es csapatunk és ezzel már biztosan a legjobb helyezéssel zárt a rájátszás alsó házában az utolsó mérkőzéstől függetlenül.

DSC_1112.JPG

A szombatihoz képest még egy kicsit fiatalított csapattal érkeztünk Budakalászra, hiszen Palotás és Korodi helyett ezúttal Enyedi és Pintér Gyuszi került a keretbe. Az első egyénik után azt gondoltuk, hogy ez is egy hasonlóan könnyű győzelem lesz, mint az előző napi keszthelyi találkozó, de tévedtünk. A meccs csak este 6 órára dőlt el! De haladjunk sorban!

Leggyorsabban a 3-as pályán végzett a felszabadultan játszó, régi éveit idéző Enyedi Gergő, majd az 1-esen Endrődy Máté magabiztosan verte az egykoron top10-es korosztályos versenyzőként megismert, majd az utóbbi években népszerű edzővé avanzsált Zachár Zoltánt. A kettesen Szabadhegy Dani ismét maratoni meccsbe bonyolódott a budakalászi csapat legjobbjával Horváth Gergellyel, és sajnos megint a döntő szettben veszített. Közben Zeze a 4-esen könnyedén nyert, míg Molnár Beni sajnos elég gyorsan kikapott. Pintér Gyuszi azonban javította az esélyeket azzal, hogy erőteljes tenisszel hozta a meccsét a 6-oson. 4/2-vel mehettünk a párosokra.

DSC_1194.JPG

A Fenyősi - Szabadhegy 1-es párosunknak nem sok esélye volt a Zachár - Telekesi duó ellen, de a végét még így is szorossá tették a fiúk, ez azonban kevés volt a győzelem bebiztosításához. Másodiknak a 3. helyen játszó Pintér - Molnár párosunk vérzett el izgalmas, hosszan tartó 2 szettben. 4-4-re állt a találkozó, amikor a 2-es pályán küzdő Endrődy - Enyedi párnak kellett kivívnia a végső diadalt. Az első szettet nagyon szorosban, hátrányból fordítva hozták, majd ugyanígy elbukták a másodikat. Következett a meccset és a találkozót eldöntő tie-break. Az ellenfél fogcsikorgatva küzdött, hiszen nekik ezen a rövidítésen múlt a kiesés az OBII-ből. Geriék azonban nem ezzel foglalkoztak, hanem végig vezetve 10/7-re megszerezték a győzelmet, és ezzel bebiztosítottuk az alsóházban a legjobb, azaz az 5. helyet. Jövő szombaton utolsó mérkőzésként a MAFC gárdáját fogadjuk. Szép volt fiúk!

Eredmények:

FTC-Diego - Budakalászi TK 5/4

egyéni

1. pálya Endrődy Máté (75.) - Zachár Zoltán (294.) 6/3 6/3

2. pálya Szabadhegy Dániel (238.)  - Horváth Gergely (309.) 0/6 7/5 2/6

3. pálya Enyedi Gergely (263.) - Szabó Péter (356.) 6/0 6/1

4. pálya Fenyősi Zoltán Róbert (442.) - Szappanos András (547.) 6/2 6/1

5. pálya Molnár Benedek Máté (486.) - Koszó István (778.) 3/6 0/6

6. pálya Pintér Gyula (833.) - Dessewffy Gábor 6/3 6/4

párosok

1. pálya Fenyősi/Szabadhegy - Telekesi/Zachár 1/6 4/6

2. pálya Endrődy/Enyedi - Horváth G./Horváth V. 7/6 5/7 10/7

3. pálya Molnár/Pintér - Koszó/Szabó 2/6 5/7

Szólj hozzá!

Címkék: csapatbajnokság

A bejegyzés trackback címe:

https://ftctenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr704765452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása