HTML

DIEGO SC tenisz

Az Diego SC tenisz szakosztályának blogja. Eredmények, riportok, események az egyesület életéből.

Linkblog

Friss topikok

OB II férfi csapatbajnokság rájátszás - megvan a kötelező!

2012.09.08. 20:40 blazerody

A fiatal utánpótlás játékosokból álló férfi OB II-es csapatunk a tavaszi szereplést követően az 5-8. helyért küzdhet a rájátszásban. Az erősorrend alig változott a pályabeosztásban. Szabadhegy Dani feljött a 2-es pályára, míg Korodi Dani lecsúszott az 5-ösre. Új játékost nem neveztünk. A cél természetesen elsősorban a kiesés elkerülése lett, de messzebbre nézve az 5. hely megszerzése is reális kitűzésként fogalmazódott meg. Erre minden esélye megvolt az Endrődy Máté vezette különítménynek, hiszen a tavaszról hozott pontok alapján mi álltunk a legjobban. Az őszi fordulóban elég egyetlen találkozót nyerni a biztos bent maradáshoz. Hogy ne legyen könnyű a feladat elsőnek idegenbe, méghozzá Keszthelyre kellett látogatni a SUN TC csapatához. Szerencsére csaknem a legjobb összeállításban tudtunk kiállni. Egyedül Enyedi Gergő hiányzott, de a többiek jó formában, felkészülten várták az egyéniket. A 6 pályán egyszerre kezdődtek a meccsek és alig több, mint fél óra elteltével már mosolyoghattunk, hiszen mindegyik pályán megvolt a szettünk. Az előnyt először az egyesen magabiztosan játszó Endrődy Máté, majd az ötösön Fenyősi Zoli gémet sem veszítve váltotta győzelemre, és csakhamar követte őket a 6-oson Molnár Benedek Máté és a 3-ason a mindig megbízható Palotás Fecó is. Korodi Dani kicsit elhúzta a végét, de remek stabil, türelmes tenisszel végül behúzta ő is a második játszmát: 5:0! Yetire kellett még várni, aki sajnos elbukta a második felvonást, így döntő szettre került sor. Annak ellenére, hogy a találkozó már eldőlt, Daniék komoly kis presztízs-csatát alakítottak ki. Fej-fej mellett haladtak egészen a döntő rövidítésig, de ott a keszthelyi Varga Mátyás egy kicsit jobban koncentrált, így a tie-break 8-6-ra az övé lett. A vártnál simábban, nagyon összeszedetten szerepelt mindenki és bizakodva várjuk a vasárnapi találkozót!

Megvan tehát a kötelező győzelem és a bent maradás! Következhet a Budakalász, akik ellen a győzelem már az alsóház legjobb helyezését jelentené.

obIIcsapat_keszthely_kicsi.jpg

A keszthelyi győzők balról jobbra: Palotás Ferenc, Korodi Dániel, Molnár Benedek Máté, Endrődy Máté, Szabadhegy Dániel, Fenyősi Zoltán Róbert

Eredmények:

SUN TC Keszthely - FTC-Diego 2/7

egyéni

1. pálya Targuba Richárd (64.) - Endrődy Máté (75.) 3/6 0/6

2. pálya Varga Mátyás (176.) - Szabadhegy Dániel (238.) 4/6 6/4 7/6

3. pálya Farkas Kornél (518.) - Palotás Ferenc (266.) 2/6 2/6

4. pálya Tóbiás Gábor Péter (691.) - Korodi Dániel (424.) 5/7 5/7

5. pálya Polozgai Máté (-) - Fenyősi Zoltán Róbert (442.) 0/6 0/6

6. pálya Varga Tamás (-) - Molnár Benedek Máté (486.) 2/6 2/6

párosok

1. pálya Targuba/Varga T. - Fenyősi/Szabadhegy 3/6 3/6

2. pálya Varga M./Tóbiás - Korodi/Palotás 6/2 6/2

3. pálya Farkas/Polozgai - Endrődy/Molnár 2/6 4/6

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ftctenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr764763559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása