HTML

DIEGO SC tenisz

Az Diego SC tenisz szakosztályának blogja. Eredmények, riportok, események az egyesület életéből.

Linkblog

Friss topikok

Felnőtt Országos Bajnokság 2012 - számunkra véget ért az OB

2012.08.17. 18:37 blazerody

Madarász Gergely délben lépett pályára  a Park Teniszcentrumban a 2012-es Felnőtt OB-n a legjobb 4 közé kerülésért. Balázs György sajnos visszavágott a szuperligán elszenvedett vereségért és 6/4 6/4-re legyőzte az FTC-Diego játékosát.

DSC_0817.JPG

DSC_0779.JPG

Izgultunk Madárért, hiszen az elmúlt hetek rengeteg rangos versenye, A Junior Magyar Bajnokság, amit megnyert, a Szuperliga, ahol 4 meccset nyert a 2. pályán, a junior EB, ahol a legjobb 8 közé jutott, rengeteget kivett belőle. Sajnos ez már előző nap is érezhető volt és ennek megfelelően Gergő elég rosszul kezdett és rögtön elvesztette az adogatását. Az elején még reméltük, hogy ez nem lesz végzetes, de Balázs Gyuri nem így gondolta és végigvitte a break-et. A második játszma fájdalmunkra megint egy vesztett adogatógémmel kezdődött, majd Gyuri a második adogatógémet is elvette így Madárnak 0/3-ról kellett kapaszkodnia. Nagy harcok árán egy break-et még visszahozott és 3/4-nél lehetett is érezni, hogy Balázs kicsit óvatosabb lett és elkezdett tartani Madártól, de sajnos Gergő ezt nem tudta kihasználni és 6/4-re elvesztette a második játszmát is. Érezhető volt, hogy mindkét játékos kész tervvel lépett pályára, hiszen az elmúlt egy évben harmadszorra találkoztak. Madarász az erőteljes pörgetésekkel és irányváltásokkal akarta sakkban tartani Gyurit, aki pedig mindenáron a fonák oldalon tartotta a labdát és Madarász lerövidülő fonákjaira várt. Ezen a napon a stratégia Balázsnak működött jobban így Madár a legjobb 8 között fejezte be az idei OB-t.

Párosban is minden érdekelt játékosunk búcsúzott. Madarász Gergely Kaszás Benivel az oldalán, valamint Balla Peti Kovács Márkkal az oldalán tudott meccset nyerni, de a kiemeltektől már kikaptak a 4 közé kerülésért.

 

női páros eredmények:

Barta - Kelemen / Borbély - Koleszár 6/4 3/6 8/10

férfi páros eredmények:

Kaszás - Madarász / Helmes - Toronyi 6/4 6/4

Kaszás - Madarász / Kellner - Nagy (1. kiemelt) 0/6 4/6

Balla - Kovács M. / Böröczky - Horváth P. 6/4 7/6

Balla - Kovács M. / Balázs - Balázs (2. kiemelt) 0/6 2/6

Szólj hozzá!

Címkék: kelemen balla madarász

A bejegyzés trackback címe:

https://ftctenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr284717829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása