HTML

DIEGO SC tenisz

Az Diego SC tenisz szakosztályának blogja. Eredmények, riportok, események az egyesület életéből.

Linkblog

Friss topikok

Felnőtt Budapest Bajnokság - 2 ezüst, 2 bronz!

2012.07.27. 12:59 blazerody

5 versenyzőnk indult a felnőtt Budapest Bajnokságon és majdnem mindenki érdekelt lett valamilyen éremért folyó csatában.

andi1.JPG

A nőknél Kelemen Andi és Barta Dana próbált szerencsét. Andi Zádor Esztert legyőzve, Dana pedig kiemeltként lehetett ott a legjobb nyolcban. Kelemen Andi sajnos a következő meccsén a 4. kiemelt Toronyi Dominika ellen egy döntő szettes vereséggel búcsúzott, de Dana nyert, így már érmesnek mondhatta magát. Sajnos nem sikerült az érem színén fényesíteni, mert Jónás Dorottyától már kikapott az elődöntőben. Párosban viszont A Kelemen-Barta duónak a kevés induló miatt egy győzelem is elég volt az ezüsthöz.

montvai_bbII_2012.jpg

A férfiaknál két felnőtt játékosunk Tóth Barna és Montvai Gábor mellett a fiatal Fenyősi Zoli is szerencsét próbált és majdnem sikerült is neki a továbbjutás, mert csak szoros mérkőzésen maradt alul 7/6 6/1 arányban Zádor Tamás ellen. Montvai viszont könnyen (6/0 6/1 Osuchowski), Tóth azonban egy kicsit nehezebben (7/5 6/4 Lippai) bejutott a nyolc közé. Ott sajnos Tóth Barnának az első kiemelt Szatmáry Adrián állta útját, Montvait viszont nem lehetett megállítani, hiszen ez a Gáborhoz hasonlóan hatalmas szervákkal bíró, 2. kiemelt Toronyi Eriknek sem sikerült (6/3 6/3). Az elődöntő sem nézett ki sokkal könnyebbnek, ugyanis ott az idei fedettpályás OB döntőse Both Józsi várta Gabit. Nagy csatára azonban nem került sor, mert Both feladta a meccset a második gémben. Reméltük, hogy a döntőben Gábor lendülete tovább tart és meglepetést tud okozni az elmúlt 2 év egyik legeredményesebb hazai versenyzője Szatmáry ellen, de ez most nem jött össze. Az ezüsttel így is elégedettek lehetünk, hiszen a főtábla tele volt jó nevű fiatalokkal.

Párosban Fenyősi Zeze okozott kellemes meglepetést Zádor Tamással az oldalán, hiszen a sokkal magasabban jegyzett Lakatos-Osuchowski kettőst legyőzve bronzérmet tudott szerezni. Gratulálunk a remek szerepléshez mindenkinek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ftctenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr404681776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása