HTML

DIEGO SC tenisz

Az Diego SC tenisz szakosztályának blogja. Eredmények, riportok, események az egyesület életéből.

Linkblog

Friss topikok

Szentes Réka Magyar Bajnoki címet szerzett

2012.07.15. 21:24 blazerody

szentes_reka_ob_arany.jpg

Óriási büszkeség minden egyesület életében egy Magyar Bajnoki cím. Szentes Réka ma délután a 16 éves korosztályban döntőt játszott és magabiztosan, végig vezetve legyőzte DePaola Vivianát. Rékának ez már a második egyéni bajnoki címe, hiszen 2008-ban a 12 évesek között már egyszer megkoronázták. Réka december óta Kapros Anikó segítségével készül a versenyekre és láthatóan ez nagyon jót tett neki. Most egy izgalmas és nehéz elődöntővel a háta mögött, végig irányítva, nagyon pontos támadójátékkal hódította el a bajnoki trófeát. Nagy-nagy gratuláció neki és mindenkinek, akik segítették!

Eredményei a Magyar Bajnoki címig:

Bódis Anna - MTK 6/2 6/0, Such Petra - Budaörs 6/2 6/2, Zádor Eszter - Tálentum 6/1 6/1, Fekete Lili - Tálentum 7/6 6/3, DePaola Viviana 6/3 6/2

Holnap folytatódnak az OB küzdelmei. Barta Dana nagy küzdelemben búcsúzott, de Kelemen Andi a 8 között esett csak ki és Endrődy Máté is a legjobb 16-ba jutott. Madarász Gergő révén még F18-ban reménykedhetünk éremben, hiszen ott ő az első kiemelt. Geri 2 győzelemmel már a legjobb 8 között van és ha a papírforma szerint holnap reggel nyer, akkor délután 2 körül már elődöntőt játszhat. F14-ben kedden kezdődnek a mérkőzések, ahol szintén van egy indulónk Proszkurin Dani, és egy kiemeltünk a 8. helyen Szabadhegy Dani személyében.

Szólj hozzá!

Címkék: kelemen szentes barta madarász szabadhegy endrődym proszkurindani

A bejegyzés trackback címe:

https://ftctenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr54658552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása