HTML

DIEGO SC tenisz

Az Diego SC tenisz szakosztályának blogja. Eredmények, riportok, események az egyesület életéből.

Linkblog

Friss topikok

Megint a Diegós fiúk!

2012.07.09. 13:38 blazerody

Pusztított az FTC-Diego tornádó Esztergomban. Kis utazó csapatunk besöpörte az összes első helyet, ahol indított versenyzőt, és az érmek nagy részét begyűjtötte a hétvégén rendezett Kerényi Kupán. 6 fős különítményünk vett részt az eseményen szombaton. A fedélzeten Endrődy Máté, Molnár Benedek, Fenyősi Zeze, Szebeni Dani és a Fouraev testvérek - akiknek edzéseit már egy jó ideje vezetőedzőnk Kisgyörgy Gergő irányítja - utaztak. A fiatalok megállíthatatlanok voltak, hiszen vasárnap délutánra már szinte csak egyesületünk sportolói voltak pályán, házibajnoksággá alakítva az érmekért folyó csatákat.

kerenyi_kupa_csipetcsapat_kicsi.jpg

A felnőttek között Endrődy Máté folytatta 3 hete tartó remek menetelését és ezúttal sem talált legyőzőre. Ezen a hétvégén a 3 meccsén aratott diadala közül természetesen a döntő volt a legnagyobb meglepetés, hiszen 6/0 6/2-re gázolta el a sokak által esélyesebbnek tartott 2. kiemelt Lippai Zoltánt, aki 3 sima győzelemmel került a döntőbe. A bronzéremért vívott csatában is érdekeltek voltunk, hiszen a körmérkőzéses rendszer miatt a 3. helyért is megrendezték a mérkőzést, amit a korábban a végső győztes Mátét is megizzasztó Fouraev Ádám és Fenyősi Zoli vívott. Zeze ezúttal simán nyert a fiatalabb ellen és ő hozhatta el a bronzot.

F12-ben és F14-ben nem volt indulónk, de F16-ban a fiúk csak egy "idegent" engedtek a legjobb 4 közé. Az egyik elődöntőt Szebeni Dani vívta a budaörsi Szél Sándorral és - mint már oly sokszor - ezúttal is sikerrel. A másik ágon Molnár Beni az első kiemelt Zezével mutatott be öldöklő küzdelmet. Beni ezúttal jobb volt és izgalmas 7/5 6/2 10/8-cal került a döntőbe. Ott azonban vissza kellett lépnie, mert az előző napi 3 győztes meccse egyikén szerzett bokasérülése a hosszú elődöntő miatt kiújult, és így Szebeni Danit döntő mérkőzés nélkül koronázhatták meg. Dani a múlt heti Közép-Magyarországi régiós diadala mellé így újabb trófeát zsebelt be.

A lányoknál Fouraev Anasztázia nagy fölénnyel lett első, így az öt megrendezett számból hármat az FTC-Diego játékosai tudtak megnyerni. Gratulálunk a jó szerepléshez és reméljük még sok hasonlóan jó hangulatú utazás vár a csapatra!

Szólj hozzá!

Címkék: szebeni fenyősi endrődym versenyjelentések molnárb fouraeva foraevá

A bejegyzés trackback címe:

https://ftctenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr244637778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása