HTML

DIEGO SC tenisz

Az Diego SC tenisz szakosztályának blogja. Eredmények, riportok, események az egyesület életéből.

Linkblog

Friss topikok

Korosztályos Budapest Bajnokság - Topjátékosaink nélkül is 5 érem

2012.06.26. 08:07 blazerody

Befejeződtek a küzdelmek a 2012-es szabadtéri utánpótlás Budapest Bajnokságban. TOP 10-es játékosaink közül csak Szentes Réka vállalta a csapat és az egyéni versenyeket is, de így is születtek dicséretre méltó eredmények, a lányok 3, a fiúk 2 érmet szereztek.

A lányok csapatbajnokságában sajnos csak L18-as korosztályban tudtunk csapatot indítani Szentes Réka - Barta Daniella összeállításban, és ők az MTK és az Ábris mögött a Vasast legyőzve a 3. helyen végeztek.

Egyéniben öt lány indult. A legesélyesebb természetesen Szentes Réka volt az L16-os táblán, de őt sajnos Tsereteli megállította az elődöntőben, így csak a bronz jutott Rékának. Fodor Csilla 16 közé jutott, míg Kakuk Csenge 1 győzelemmel a 8 között esett ki. Párosban a 12 évesek között azonban Fodor Csilla ismét egy érmet, méghozzá egy ezüstöt hozott az egyesületnek, hiszen 3 győzelemmel a döntőig jutott Tóth Alexandrával az oldalán. Ott sajnos kikaptak a 2. kiemelt Spéder-Bartosik pártól, de az ezüst így is szépen csillog.

A fiúknál 3 korosztályban tudtunk csapatot kiállítani és az F18-as csapattól várhattuk volna a legtöbbet, de sajnos Madarász Geri megsérült, így az Endrődy-Végh alkotta tartalékos különítmény csak 1 győzelmet tudott aratni és a 8 között kiesett. Az F16-ban induló Fenyősi-Szabadhegy-Berzy csapattól viszont vártuk a csodát, ami meg is érkezett. Zezéék előbb a Fortunát nullázták le, majd a végső győzelemre is esélyes MTK-t lepték meg a döntő páros meccset megnyerve. F16_csapat.jpg

A döntőben aztán kikaptak az Ábris jóval erősebb Szintai-Rendek alkotta együttesétől, de ezzel az ezüsttel így is ők okozták a bajnokság egyik legnagyobb meglepetését, és már biztosan ott lesznek az országos CSB döntőn is júliusban.

Bár a fiúknál 9 játékosunk is indult az egyéni és páros küzdelmekben, sok jót nem várhattunk, hiszen legjobb játékosaink közül sem Madarász Geri, sem pedig Szabadhegy Dani nem vett részt a verseny ezen szakaszában. Legmesszebb Molnár Beni, Szebeni Dani, Birkás Marci és Dobák Bálint jutott, de ők is a 16 között búcsúztak.

birkas_endrody_F18_kicsi.jpg

A fiú mezőnyben még egy érem jutott az FTC-Diego piros-fehér-zöld lobogójának, ugyanis Endrődy Máté a nemrég hozzánk igazolt Birkás Mártonnal az oldalán az elődöntőbe jutott, ahol végül a Gyabronka-Toronyi pártól kaptak ki, így bronzot tudtak szerezni.

Szólj hozzá!

Címkék: fodor szentes barta szebeni madarász fenyősi berzy szabadhegy dobák endrődym versenyjelentések molnárb birkásm

A bejegyzés trackback címe:

https://ftctenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr264611570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása